INSTAGRAM CANLI YAYINLA GELIR ELDE ETME

INSTAGRAM CANLI YAYINLA GELIR ELDE ETME

Instagram yine yepyeni bir güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Tüm sosyal medya uygulamalarından aldığı özelliklerle tek uygulamada onlarca deneyim imkanı sağlayan instagram şimdi de canlı yayınlar üzerinden gelir sağlama özelliği geliştirdiğini duyurdu. Bu yenilik rozetler ile kullanıma sunulacak. Tıpkı canlı yayın uygulamalarında olan sistemlerdeki gibi alınan rozetler canlı yayın sahibine gönderilebilecek. Instagram bu yenilikle canlı yayın uygulamalarına da meydan okuyor. 

 

İzleyiciler de ön planda! 

 

İzleyiciler bu rozetler sayesinde hem yayın sahibinin rozetler listesinde yer alacak hem de chat kısmında yorumlarının yanında rozetleri de görünecek. Bu da görünürlüklerini katlayacak. Ayrıca özel bir kalp ikonuna da sahip olma özelliği rozet özelliği ile birlikte geliyor. 

 

İçerik üreticileri ek gelir elde edebilecek!

 

Yaptıkları ürün tanıtımlarıyla ve sponsorluklarla gelir elde eden içerik üreticilerine bir yeni gelir kapısı daha açıldı. Bu yenilik de diğerleri gibi rekabeti artıracak gibi görünüyor. Takipçi sayısı çok önemli olduğu için instagram takipçi satışı da yapılmaya başlanmıştı. Kısa sürede çok daha fazla takipçi alarak bu rekabette öne çıkabilirsiniz. Peki instagram takipci satisi nasıl oluyor? Daha önce de anlattığımız gibi gerçek ve bot takipçi satın alabilirsiniz. Gerçek takipçiler her zaman daha iyidir çünkü etkileşimi artırır. Bot takipçi sadece rakamları yüksek gösterir fakat etkileşime etkisi yoktur. Bu nedenle kullanıcılar gerçek takipçi arayışına girmiştir. Fakat piyasada gerçek takipçi bulmak oldukça zordur. Gerçek olarak satılanların da çoğu bot takipçilerdir. Bu nedenle güvenilir ve köklü siteleri tercih etmeniz paranızın boşa gitmesini önleyecektir. instaturk bu konuda 7/24 Canlı destek vererek hiçbir müşterisini mağdur etmiyor. Siparişlerde aksaklık olması durumunda para iadesini garanti ediyor. Sizlerde sitemizde servisler kısmından size uygun takipçi paketleri inceleyebilirsiniz.